Adıyaman Köy ve Mahalle Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Haci Mustafa İlik, yaptığı açıklamada, Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç'ın muhtarlarla olan diyalog ve çalışmalarından memnun olduğunu belirtti.

İlik, şunları kaydetti:

"Belediyeyi kendi evimiz gibi görüyoruz. Yaklaşık 6 ay önce seçilerek Başkan Kılınç ile  muhtarlar iş başına geldik. Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen muhtarlar toplantısı yapılmakta. En önemlisi Muhtarlar Müdürlüğünün oluşturulmasından son derece memnunuz. Sayın Başkanımızla bugüne kadar çok uyumlu bir çalışma yürüttük. Bundan sonrada aynı şekilde devam edeceğiz. Adıyaman'da 33 mahalle var, muhtarlar  mahallelerinin sözcüsü, temsilcisi, ortak aklı ve vicdanı olarak biliniyor. Bu anlamda Adıyaman Belediyesi ile  karşılıklı uyum içinde çalışacağımız yeni bir döneme girdik. Bu dönemde birbirimize destek vererek halkımıza hizmetkar olacağız.
Tek gayemiz Adıyaman'ın kalkınma ve büyüme sürecinde neler yapabiliriz hep birlikte hareket ederek, kenetlenerek, birlik ve beraberlik ruhuyla çalışarak hizmetler konusunda ortak noktada buluşmaktır. Bu anlamda vatandaş, mahalle muhtarlarımızdan ciddi anlamda hizmetler bekliyor. Bizler sıkıntı ve sorunlarımızı  birinci derecede belediye ye iletiyoruz halk ile belediye arasında köprü görevi görüyoruz. İnşallah çok yakın zamanda taleplerimiz sonuca varır. Başkan Süleyman Kılınç ve ekibine güveniyoruz." 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha