Muhtar Aydın, Müftülüğü ziyaret ederek Müftü Mehmet Ali Öztürkçü’nün plaketini Musa Çiftçi’ye takdim etti.

Din yarışmalarında birinci olan Ebubekir Sıddık Kız Kuran Kursu öğretilerine de başarılarından dolayı Müftü Yardımcısı Musa Çiftçi plaket takdim etti.

Ziyarette açıklama yapan Aydın, “Müftü Öztürkçü’nün Adıyaman’a yapmış olduğu değerli ve önemli çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Müftümüz yıllarca hayırla anılacak çok güzel işler yapmıştır. Üzülerek ifade ederim ki müftü bey aramızdan ayrılıyor. Müftümüz bu memleketten hoş bir eda ile ayrılıyor. Yaklaşık 8 yıldır Adıyaman il müftülüğü görevini yapan Mehmet Ali Öztürkçü hocam tayini çıkması nedeniyle ayrılıyor. Ayrılmak zor tabiki. Müftümüzün Adıyaman’a yaptıkları hizmetlerden dolayı şahsım ve Cumhuriyet Mahallesi sakinleri adına kendilerine teşekkür ederim. Kendilerine yeni görevlerinde başarılar dilerim. Müftülüğümüz çatısı altında hizmet vermekte olan Cumhuriyet Mahallesi Ebubekir Sıddık Kız Kuran Kursu öğrencileri Adıyaman’da yıllardır dini bilgiler yarışmasında il birinciliği elde ettiler. Emek ve gayretlerini esirgemeyen Mehtap ve Fatma hocamıza teşekkür ederim. Başarılar devamını dilerim” açıklamasında bulundu.

Müftü Yardımcısı Musa Çiftçi ise ziyaretlerinden dolayı Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Abdurrahim Aydın ve Ebubekir Sıddık Kız Kuran Kursu hocalarına teşekkür ederek, başarılar diledi.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha