Metro Holding CEO’su Mehmet Akif Yaşın, Metro Turizm Adıyaman'dan Adana, Mersin Taşucu, Anamur, Alanya, Antalya, Fethiye, Ankara, Eskişehir, Bursa ve İstanbul’a otobüs seferleri başladığını duyurdu.
Marina Dinlenme tesislerinde gerçekleştirilen açılışa, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu, Adıyaman Ticaret Borsası Başkanı Mahmut Fırat, Metro Holding CEO’su Mehmet Akif Yaşın ve protokol üyeleri katıldı.
Metro Turizm olarak 20 milyon yolcu taşıdıklarını belirten Mehmet Akif Yaşın, "Biz Metro Holding ailesi olarak Türkiye'nin 20 milyon yolcusunu taşıyan öncelikle insana hizmet etmenin hakka hizmet etmenin bir yolu olduğunu idrak ederek ve müşteri memnuniyetini Allah'ın rızasını kazanmanın yolu olduğunu bilerek 25 yıldır ülkemize hizmet etmekten onur duyuyoruz. Bu büyük ailenin Adıyaman gibi ülkemizin nadide bir bayrak altında huzur içinde yaşamak için örnek model oluşturmuş bu değerli şehrinde sahabenin gölgesinde olmaktan şeref duyuyorum."dedi.
Bugüne kadar Türkiye'nin bir çok noktasında bine aşkın ulaşım noktalarının olduğunun altını çizen Yaşın, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Bugüne kadar Türkiye'nin bir çok noktasında yaklaşık bin noktasında hizmet veren Metro artık Adıyaman ve Kahta'da siz değerli hemşerilerimizin hizmetinde olacak. Bu hizmeti sunarken diğer firma arkadaşlarımızla yan yana onlarla uyum içinde esnaflığın terbiyesi, kültürü ve ahengin içinde olmak bizim için temel prensip temel şiarımızdır. Burada bizi en mutlu  Adıyaman'ın güzüde ve yaptıkları hizmetlerle geçmişten beridir sizin gönlünüzde taht kurmuş ailesiyle kol kola girmek yan yana yürümek nasip oldu. Bu bizim için çok önemli bizde marka olarak bu güzide aileyim Adıyaman'da ve diğer şehirlerde her zaman yanıbaşında olacağız bu desteğimiz bu işbirliğimiz karşılıklı yardımlaşmamız inşallah Adıyaman halkına Adıyaman'da okuyan öğrenci kardeşlerime Adıyaman'da çalışan memur kardeşlerime tüm Adıyamanlıya biraz daha olsun iyi bir hizmetin gelmesine vesile olursa bundan şeref duyacağız."
Yapılan açıklamaların ardından dualarla kurban kesildi.

 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha