Adıyaman’ın sahip olduğu tarihi ve turistik alanlarda incelemelerde bulunmak ve ilgili kurum yetkilileriyle toplantı gerçekleştirmek üzere Adıyaman’a gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Adıyaman Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’tan ilin kültür ve turizm zenginlikleri ile belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Adıyaman Valiliğinden yürüyerek belediye binasına gelen Bakan Yardımcısı Demircan’a Adıyaman Belediyesi ziyaretinde, Vali Aykut Pekmez, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış eşlik etti.

İlk olarak bina girişinde kendisini karşılayan birim müdürleri ve personelle sohbet eden Bakan Yardımcısı Demircan, daha sonra başkanlık makamına geçerek, Belediye Başkanı Kılınç’la görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaret sonunda bir açıklamada bulunan Belediye Başkanı Kılınç, Kültür ve Turizm Bakanı Ahmet Misbah Demircan’ı ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendisine Adıyaman kültürünü yansıtan hediyeler takdim etti.
Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan ise misafirperverliğinden dolayı Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’a teşekkür etti.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha