'Zeytin Dalı' operasyonda şehit olan Besnili Piyade Uzman Çavuş Enes Sarıaslan’ının baba evini ziyaret eden Uzman Çavuş Muzaffer Doğan, tedavisinin ardından ilk olarak kucağında şehit olan Sarıaslan’ın baba evini ziyaret etti.

Baba evinde taziye ziyaretinde bulunan Doğan, daha sonra  şehit Piyade Uzman Çavuş Enes Sarıaslan’ın kabrine gitti.

Mezarı başında gözyaşlarına hakim olamayan Doğan, dua edip anne ve babasına başsağlığı diledi.

Baba İmam Sarıaslan, millet olarak devletin yanında olduklarını ve bir oğlu ve kendisinin izin verildiği taktirde cephede savaşmaya hazır olduklarını belirtti.

Oğlunun arkadaşı asker Doğan’ın ziyaretinden dolayı memnun kaldığını ifade eden Sarıaslan, “Milletimizle, ordumuzla, devletimizin arkasındayız. Operasyon inşallah devam edecek. Yarım kalmayacak, sonuna kadar gidecek. Bir oğlum daha var. Bende varım. Yan yana gitmeyi arzu ediyorum. Oğlumun kokusunu aldım. Son sözümüzü devletimiz söyledi. Devletimizin, milletimizin başı sağolsun. Allah askerlerimizin yardımcıları olsun.  Önde biz babalar gitmek isteriz ama izin vermiyorlar” dedi.

Uzman Çavuş Muzaffer Doğan ise, “Çok acı bir olay. Vatanımız sağ olsun. En kısa zaman da tekrar gidip kardeşim öcünü alacağım. En kısa zaman da görevime döneceğim. Enes kardeşimin öcünü alacağım. Teröristlerin yuvalarını yıkacağım” diye konuştu.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha