Ağustos ayının kavurucu sıcağına rağmen İl Özel İdaresi ekipleri köyün alt yapı birikme deposunun yapım çalışmalarına devam ediyor.
Geldibuldu Köyünün alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyen İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan’da köy halkıyla birlikte işçilerin çalıştığı alanda devam eden hizmetleri yerinde inceledi.
Başkan Mehmet Can Erdoğan, çalışmalar hakkında bilgi vererek, şehirde bulunan hizmetin aynısını köylerde yaptıklarını söyleyerek, “Geldibuldu köyümüze bağlı olan 2 mezramız var. Bu köyümüzde devam eden alt yapı çalışmalarını yerinde inceliyoruz. Aynı zamanda bu köyümüze bağlı olan Bahçe ve Tille mezralarının devam eden alt yapı inşaat çalışmalarıyla bütün sorunlar çözüme kavuşmuş olacak. Bizim vatandaşımız hizmetin en iyisine layıktır. Vatandaşımıza ne yapsak azdır. Geldibuldu köyümüzle birlikte mezralarda içme suyu konusunda sıkıntı bulunmamaktadır. Ayrıca köyün yolları da asfalt olduğu için herhangi bir sıkıntı da bulunmamakta. Köyümüzün her iki mezrasının yollarına bu yıl içerisinde parke taşları yapılacaktır. Yapmış olduğumuz bütün hizmetlerde halkımızla istişarede bulunuyoruz. Yapılması gereken hizmetler noktasında vatandaşımızla yapmış olduğumuz istişareler sonrasında son kararı vermiş oluyoruz. Bizler vatandaşımızın hizmetkarı olmaya talip olduk. Halkımızın bizlere vermiş olduğu desteklerle bu hizmetleri yapmaktayız. Şehirde vatandaşımıza sunmuş olduğumuz hizmetin aynısını köylerde vatandaşlarımıza sunuyoruz. Öte yandan bu köyümüzün çöp sorununa da çözüm bularak, en kısa zaman da ekiplerimiz çöpleri toplamaya başlayacaklar.  Hedefimiz şehirler vatandaşlara verilen bütün hizmetin köylerde yaşayan vatandaşlarımıza da verilmesidir. Bizler sadece seçimden seçime köylere gitmiyoruz, her zaman halkımızın içerisindeyiz. Her zaman halkımızın yanında olmaya devam ediyoruz. AK Parti hükümeti olarak vatandaşımıza hizmet etmek için ne gerekiyorsa onu yapacağız. İl Genel Meclis üyelerimiz sürekli olarak sahadalar, sahada olmaya da devam edecekler” dedi.
Köy Muhtarı Arif Okay ise İl Özel İdaresi’nin yapmış olduğu çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getirerek, şöyle devam etti:

 “Köyümüze bağlı olan 2 mezramız var. Bu köyümüzün içme suyu konusunda sıkıntısı bulunmamaktadır. İçme suyu konusunda bir kuyumuz yeterli olmayınca İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan’ın yoğun çabalarıyla ikinci kuyumuzu vurduk. Bu kuyudan suyun gelmesiyle birlikte köyümüzün su sorunu çözüme kavuşmuş oldu. İl Özel İdaresi tarafından köyümüzün 8 kilometrelik asfaltı da yapıldı. Geçmiş yıllarda köyümüzün alt yapısı yapılmıştı. Bugün ise hem köyümüzün hemde mezralarımızın alt yapı sorununa tamamen çözüm bulmak üzere alt yapının birikme deposu yapılıyor. Allah Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı başımızdan eksik etmesin. Ona uzun ömürler versin. Bu hizmetlerden dolayı AK Parti Adıyaman milletvekilimiz Ahmet Aydın’a ve İl Genel Meclis Başkanımız Mehmet Can Erdoğan’a ve ekibine hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz"

Kaynak : PHA
Kaynak: pha