Sarıharman köyünde hizmete açtıktıkları taziye evinde incelemelerde bulunan İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, hizmete açılan taziye evinin modern bir görünümde olduğunu, Adıyaman’ın bütün köylerinde de taziye evleri açmaya devam ettiklerini söyledi.

Türkiye'de illerde ve köylerde yaşam standartının da iyi bir noktada olğunu vurgulayan Erdoğan, şöyle devam etti:

''Sarıharman köyümüze ve köy halkına kazandırmış olduğumuz bu taziye evi hayırlı ve uğurlu olsun. İl Genel Meclis Başkanvekilimiz Abuzer Tökende bu taziye evinin hizmete açılmasında yoğun çalışma sarf etti. Ülkemiz hızla gelişiyor. Devletimiz tarafından halkımıza hizmet en iyi şekilde verilmekte. Bundan yıllar evvel köylerde devlet taziye evi yapmıyordu. Bu nedenle köylerde dar odalarda taziyeler kabul edilirdi. Bugün ise devletimiz bütün köylerimize modern taziye evleri kazandırıyor. Bazı köylerimizde de taziye evi inşaat çalışmalarımız devam ediyor.''

Erdoğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda olarak sahada vatandaşlarla birlikte olduklarını belirterek, hizmetlerin ile kazandırılmasında AK Parti Adıyaman milletvekillerine, Vali Nurullah Naci Kalkancı’ya, İl Genel Sekreteri Sami Işık ve bütün çalışanlara teşekkürlerini iletti.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha