-"KIRSALA, CİDDİ YATIRIMLAR GÖTÜRÜYORUZ"

Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, yaptığı yazılı açıklamada,çalışmalar kapsamında Adıyaman merkeze ve ilçelere bağlı köylerde çöp konteynırları dağıtılmaya başlandığını kaydetti.

Amaçlarının bütün köyleri daha yaşanılabilir hale getirmek olduğunu söyleyen Erdoğan,şunları ifade etti:

"Köylerimizi şehirlerden farksız duruma getirmek amacıyla var gücümüzle çalışıyoruz. Bu amaç doğrultusunda bütün köylerimize çöp konteynırı dağıtıp, çöpleri muntazaman bir biçimde toplayacağız ve bu şekilde köylerimiz daha temiz olacaktır. Bu hafta itibarıyla köylerimize konteynır dağıtımlarımız planlı bir şekilde devam etmektedir. Köylerimizin altyapı ve üst yapı kapsamındaki kanalizasyon, içme suyu, kilitli parke taşı serimi, sıcak asfalt çalışması ve çevre temizliği, çöp toplama gibi alanlara yönelik çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. İl Özel İdaremizin yeniden yapılandırılması ile birlikte özellikle kırsala ciddi yatırımlar götürüyoruz.

Başta yol ve içme suyu, kanalizasyon, köy meydan ve sokaklarının kilitli parke taşlarıyla kaplanması, köylerdeki çöplerin düzenli toplanması vb. gibi hizmetleri çoğaltarak sayabiliriz. Köylerimizin ve vatandaşlarımızın ziyadesiyle memnun etmek maksadıyla elimizden gelen her şeyi vatandaşlarımız ile birlikte yapmaktayız. Adıyaman İl Özel İdaresi olarak Adıyaman merkez ve ilçe köylerinde başlatılan alt yapı, üst yapı, çevre temizliği ve çöp toplama çalışmalarımız son sürat devam edecektir."

Erdoğan, "Bu bağlamda hizmetlerin gerçekleşmesinde Adıyaman'ımıza sunmuş oldukları katkılarıyla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde emeği geçen Valimiz Sayın Aykut Pekmez'e, AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekilimiz Sayın Ahmet Aydın'a, Milletvekillerimiz Sayın İbrahim Halil Fırat'a, Sayın Muhammed Fatih Toprak'a ve Sayın Yakup Taş'a, teşkilatımız Adına İl Başkanımız Sayın Mehmet Dağtekin'e, karar organımız ve hizmetlerin onay mercii olan Sayın İl Genel Meclisi Üyelerimize, İlçe Kaymakamlarımıza, İl Özel İdare Genel Sekreterimiz Sayın Sami Işık'a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz."şeklinde ifade etti.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha