Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Türk Kızılayı tarafından Adıyaman Üniversitesi bünyesinde kurulması planlanan öğrenci butiği mağazası ile alakalı görüş alışverişinde bulunuldu.
 
Başkan Bulut, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Adıyaman Üniversitesinde eğitim gören dar gelirli öğrenciler için üniversite bünyesinde bir öğrenci butiği kurmayı planladıklarını belirtti.
 
Bulut, “Üniversitemizde okuyan dar gelirli kardeşlerimize giyim desteği vermek amacıyla "Kızılay Öğrenci Butiği" projemizi hayata geçirmek istedik. Konuyla alakalı olarak Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut hocamız ile birlikte görüş alışverişinde bulunduk. Kendisi bu projeden ziyadesiyle memnun olduğunu söyledi. Türk Kızılayı adına hocamıza teşekkürlerimizi sunuyoruz."dedi.
 
Rektör Turgut ise, projeden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Adıyaman Üniversitesi Minyaman Çarşısı içerisinde ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz için bir öğrenci butiği kurma fikrini değerlendirdik. Bugün, projeyi onaylayarak Kızılay ile protokolümüzü imzaladık. İnşallah yakın bir zamanda, ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz açılacak olan mağazadan herhangi bir ücret ödemeden ihtiyaçlarını karşılayacaklar.Elbette bu kıyafetler kullanılmamış, yeni kıyafetler olacak." şeklinde konuştu.
Kaynak : PHA
Kaynak: pha