Türk Kızılay Adıyaman Şube Başkanı Murat Bulut, her dönem ihtiyaç sahiplerinin yanında olduklarını belirterek, "Sokağa çıkma yasağı olan arefe gününden başlamak üzere Ramazan bayramı boyunca 4 bin pide, bin 500 çocuk kiti (çikolata, bisküvi vs.)  ve 6 bin adet maske dağıtımı yapıyoruz." dedi.

Koronavirüs salgınından dolayı sıkıntılı günler geçiren vatandaşların yanında olmak adına çaba sarf ettiklerini söyleyen  Bulut, şunları ifade etti:

“Bugün yönetim kurulu arkadaşlarımız ve gönüllülerimiz ile birlikte Adıyaman’da  4 bin pide, bin 500 çocuk kiti (çikolata, bisküvi vs.)  6 bin adet maske dağıtımı yapıyoruz.  Bu hizmette emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Adıyaman Kızılay şubesi olarak ihtiyaç sahiplerine nakit yardım, gıda kolisi, ekmek ve yemek dağıtımı şeklinde birçok konuda hizmet vermekteyiz. Kızılay olarak her dönem, ihtiyaç sahiplerinin yanında olduk. Olağan faaliyet olarak devam ederken Kovid-19 virüs salgınından ötürü yapılan yardım ve bağışları ihtiyaç sahibi insanlarımıza ulaştırmaya gayret gösteriyoruz. Kovid-19 virüs salgını ve Ramazan Bayramında da faaliyetlerimize devam ediyoruz.”

Bulut, vatandaşların gönül rahatlığıyla Kızılay'a bağış yapabileceklerine işaret ederek, "Vatandaşlarımız, genel merkez vasıtasıyla bağış yapabilirler. Bunun haricinde bağış yapmak isteyenler de şubemizin iletişim araçlarını kullanarak bizlere ulaşabilir. Şubemize yapacakları yardımlar ile il ve İlçe sınırları içerisindeki ihtiyaç sahiplerine destek olabilirler.” şeklinde konuştu.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha