Karşılıklı görüş alışverişlerinin yapıldığı ziyarette, Turgut’a yeni görevinde başarılar dileyerek hayırlı olsun dileklerinde bulunan Karakaya, Adıyaman Üniversitesinin Prof. Dr. Mehmet Turgut ile birlikte yepyeni bir kimliğe kavuşacağının altını çizdi.

Karakaya, "Prof. Dr. Mehmet Turgut’un bilgi, birikim ve hoşgörüsüyle Adıyaman Üniversitesini ilimin, bilimin ve gelişimin sembolü haline getireceğinden hiç şüphemiz yok. Adıyaman ilinin gelişiminde önemli bir role sahip olan Adıyaman Üniversitesinin bu misyonunu da hakkıyla yerine getireceğini düşünüyoruz. Hocamıza ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyorum."dedi.

Turgut ise, Karakaya’ya ziyareti ve güzel temennilerinden dolayı teşekkür ederek, ülke genelinde hem eğitim-öğretim, hem de sosyal anlamda söz sahibi olan bir üniversite inşa etmeyi hedeflediklerini belirtti.

Turgut, "Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’nın Adıyaman Üniversitesinde görev yapması hasebiyle Adıyaman’ı çok iyi bilen bir insan olduğunu biliyoruz. Güzel düşünce ve dilekleri bizleri mutlu etmiştir. Kendisinin de temsil ettiği kurum adına yapmış olduğu güzel çalışmalar takdire şayandır. Ben nazik ziyaretlerinden ötürü kendisine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum."diye konuştu.

Ziyaret sonrasında Karakaya, Adıyaman Üniversitesi onur defterini imzalayarak üniversiteden ayrıldı.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha