Adıyaman Üniversitesinin son dönemde Prof. Dr. Mehmet Turgut ile birlikte güzel çalışmalara imza attığını belirten Keskin, özellikle kampüs içerisindeki refüjlerin standarta uygun hale getirilmesinin araç sürücüleri ve öğrenciler açısından güzel bir gelişme olduğunun altını çizdi.

Keskin, “Adıyaman Üniversitesindeki gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Kampüs içi trafiğin standartlara uygun hale getirilmesi, çevre düzenlemeleri ile ilgili çalışmalar bizleri memnun etmiştir. Hocamızın nice güzel çalışmaların altına imza atacağından şüphemiz yok. Hocamızı çalışmalarında destekliyor, kendisine başarılar diliyoruz.” dedi.

Turgut ise, Keskin’e ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, “Karayolları 8. Bölge Müdürü Sayın Kenan Keskin’in nazik ziyaretleri ve temennileri bizleri memnun etmiştir. Kurumlar arası işbirliğine önem veriyoruz. Kurumlarımızla birlikte Adıyaman’ımıza en güzel hizmeti sunmak istiyoruz.” diye konuştu.

Keskin ve Turgut ziyaretin akabinde, Atatürk Bulvarı ve üniversite çevresinde Karayolları tarafından yapılması planlanan battı-çıktılar ve yollar ile ilgili incelemelerde bulundular.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha