Adıyaman Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren kadın konukevinde kalan kadınların yapmış oldukları el emeği göz nuru atkı ve bereler, İl Müdürü Fehmi Çelik tarafından Adıyaman İlkokulu öğrencilerine hediye edildi.

İl Müdürü Çelik, hediye dağıtım programında yaptığı konuşmasında, "Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt Selçuk hanımefendinin rehberliği ve Valimiz Sayın Aykut Pekmez beyin göstermiş oldukları destekle etkin ve verimli bir şekilde toplumumuzda farkındalık yaratmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz."dedi.

Kadın konukevinde misafir edilen kadınların el emeği göz nuru atkı ve bereleri çocuklara hediye etmekten mutluluk duyduklarını ifade eden Çelik şunları kaydetti:

"Dokunduğu gönüllerde yürek ısıtan atkı ve bereler çocuklarda tatlı bir tebessüm bırakmıştır. İşte bu tatlı tebessümler bizim kazancımız olacaktır. Bu sebeple mutluluğun ve huzurun toplumda paylaşıldıkça çoğaldığını asla unutmamalıyız. Bu anlamlı ve örnek teşkil eden davranışlarından dolayı misafirimiz olan kadınlarımız ile Adıyaman İlkokulu Müdürü Hasan Çelik, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ediyorum."

Kaynak : PHA
Kaynak: pha