İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy’un da hazır bulunduğu ziyarette Vali Aykut Pekmez, Adıyaman Jandarma Özel Harekât Tabur Komutanlığı Nizamiye Binası, İl Jandarma Komutanlığı Konutu, Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı Hizmet Binası ve İl Jandarma Komutanlığı Nizamiye Binasının yapımı ile Jandarma Teşkilatına yaptığı maddi ve manevi katkılarından dolayı Jandarma Genel Komutanlığı tarafından hazırlanan teşekkür belgesi ve plaketini hayırsever Abuzer Yıldırım’a verdi. 
Bugüne kadar Emniyet Özel Harekât ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü hizmet binası ve lojmanları yapımı ile Adıyaman’da toplumun sosyal alanda ihtiyaç duyduğu birçok hayra vesile olan Yıldırım Eğitim Vakfı Başkanı hayırsever Abuzer Yıldırım’a teşekkür eden Vali Aykut Pekmez, “Abuzer beyin birçok alanda ilimize yaptığı katkılar takdire şayandır. Meselenin en güzel tarafı bu çalışmaları İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır düsturunu şiar edinerek yapmış olmalarıdır. Hayırseverliğin bizim kültür ve medeniyetimizin çok önemli bir parçası olduğunu hepimiz bilmekteyiz. Bugüne kadar devlet olarak ne zaman ihtiyacımız olduysa hayırseverimiz hem bina yapımında hem de ekipman konusunda olsun son derece büyük destek verdiler. Ben bir kez daha Abuzer beye vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum”dedi.
Vali Aykut Pekmez daha sonra, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy’la birlikte Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin’in imzaladığı teşekkür belgesi ile plaketi hayırsever Abuzer Yıldırım’a verdi. 
Programda ayrıca, Jandarma Teşkilatına yaptığı maddi ve manevi katkılarından dolayı işadamı Abdullah Tutak ile İnşaat Mühendisi İbrahim Halil Işık’a Vali Aykut Pekmez ve İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy tarafından teşekkür belgesi verildi.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha