Yetim olan Rihem El Hüseyin’in evine giderek sürpriz bir şekilde doğum gününü kutlayan İyilik Derneği Adıyaman Temsilciliği gönüllüleri küçük çocuğun kalbini fethetti.

Çok zor koşullarda ve yaşanması güç bir evde yaşam mücadelesi veren küçük kız çocuğunun kendisine yapılan süpriz karşıısndaki sevinci ise gözlerine yansıdı. Duygulu anların yaşandığı doğum günü etkinliğinde yetim ve engelli olan küçük kızın  annesi ve iki kardeşinin mutluluğa da dikkatlardan kaçmadı.

Yapmış oldukları farkındalık etkinliği hakkında açıklamada bulunan İyilik Derneği Adıyaman Temsilciği gönüllüsü Yakup Ekinci, şunları kaydetti:

"İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Adıyaman temsilciliği olarak “Engelliler Haftası’nda  ne yapabiliriz” diye düşündük.  Yetim listemizde bulunan, düzenli olarak yardım ettiğimiz ailelerden birisi olan Rihem kızımıza Engelliler Haftası münasebetiyle bir farkındalık etkinliği yapalım dedik.Arkadaşlarımızla beraber çocuğun evine gittik. Çocuk da bu vesile ile hazırlamış olduğumuz pastayı görmüş oldu. Mumlara sevgi ile üfledi. Sürprizimizden dolayı Rihem kızımız mumları üfleyerek bizler için dua etti. Bu kızımızın hem yetim hem de engelli olması nedeniyle yanımızda, yüreğimizde ayrı bir yeri oldu. Bu vesile ile bütün engelli vatandaşlarımızın Engelliler Haftası’nı kutluyorum.”

 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha