-"OKULUMUZA DESTEK VERİLMESİ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNDÜM"

Ömer Faruk Ekici, okulunda öğretmenlerinin kendileri için büyük çaba sarf ettiğini ve onların sayesinde burslu okuyabildiğini  söyledi.

Okulunda maddi durumu iyi olmayan arkadaşlarının çok olduğundan bahseden Ekici, "Onların da daha güzel seviyelere gelmesi için okulumuza destek verilmesi gerektiğini düşündüm. Sınıf öğretmenim Ahmet Keser'e, ilk bursumla okula bağış yapmak istediğimi söyledim. Ailemle görüşüp uygun görürse olabileceğini söyleyince, bende ailemle görüştüm onlar da çok güzel düşünmüşsün diyerek bankadan bağış yapmama yardımcı oldular." dedi.

-"BU ÖRNEK DAVRANIŞTAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Bağış makbuzunu Ömer'den teslim alan okul müdürü Ahmet Şahin ise çok duygulandığını belirterek, şunları ifade etti:

 "Ömer okulumuzda ekonomik durumu gerçekten kötü olan öğrencilerinizden biri. Onun bursluluk sınavını kazanması ve eğitim masraflarında ailesine destek çıkacak olması bizleri sevindirdi. Ancak bizi asıl mutlu eden öğrencimize kazandırdığımız erdemli davranışı olmuştur. Ömer'in davranışı eğitim öğretimde başarının sadece sınavla ölçülmemesi gerektiğinin en somut göstergesidir. Ömer'e ve böyle erdemli bir bireyi yetiştiren ailesine bu örnek davranışından dolayı teşekkür ediyorum."

Kaynak : PHA
Kaynak: pha