Turgut’un rektörlük makamında ağırladığı Ergüder, Adıyaman’a en iyi hizmeti sunmak ve vatandaşın huzurunu sağlamak konusunda Adıyaman Üniversitesi ile işbirliği yapmaya her zaman hazır olduklarını dile getirdi.

Ergüder, “Bugün Adıyaman Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Mehmet Turgut hocamıza iade-i ziyarette bulunduk. Böyle büyük ve önemli bir eğitim kurumunun sorumluluğunu alan hocamıza meşakkatli görevlerinde başarılar diliyorum. Bizler emniyet teşkilatı olarak, Adıyamanlı vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamakla birlikte Adıyaman’a eğitim görmeye gelen kardeşlerimizin de güvenli bir şekilde eğitimlerini tamamlayıp, sağlıklı bir şekilde ailelerine kavuşmaları için uğraş vermekle mükellefiz. Bu kapsamda Adıyaman halkının ve üniversite öğrencilerinin güvenliği için sağlanan üniversite - emniyet işbirliğinin artarak devam edeceğini ifade etmek istiyorum.” dedi.

Ergüder’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Turgut,  “Öncelikle nazik ziyaretlerinden ötürü İl Emniyet Müdürümüz Sayın İbrahim Ergüder’e teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler, evlatlarımıza en iyi eğitimi sunmak ve geleceğe hazırlamak için buradayız. Evlatlarımızın güvenliği için emniyet teşkilatımızla iş birliği içerisinde çalışmak bizlere mutluluk veriyor. Kurumlar arası işbirliğinin de temellerinin atıldığı bu ziyaretin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, İl Emniyet Müdürümüz Sayın İbrahim Ergüder’e çalışmalarında muvaffakiyetler diliyorum.” diye konuştu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyaretin ardından Ergüder, Adıyaman Üniversitesi Onur Defteri’ni imzalayarak üniversiteden ayrıldı.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha