11 Ayın Sultanı Ramazan ayı dolayısıyla bu yıl da birbirinden değerli isimleri hemşehrileriyle buluşturacak olan Adıyaman Belediyesi, ‘Hısn-ı Mansur’da Ramazan Akşamları’ ismini verdiğietkinlikler kapsamında Ramazan ayına doyumsuz bir tat katıyor.
Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve her akşam 22.00 ile 23.59 saatleri arasında Demokrasi Parkındaki alanda gerçekleşecek olan ‘Hısn-ı Mansur’da Ramazan Akşamları’ etkinliklerinin ilk gün programına katılan kadın-erkek, genç-yaşlı yüzlerce vatandaşBilal Salan Hocanın okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Grup Huzur’un söylediği birbirinden güzel ilahilerle mest oldu.
Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, İl Müftüsü M. AliÖztürkçü ve çok sayıda vatandaşın katıldığı ilk gün programı Bilal Salan Hocanın okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Okunan Kur-an’ı Kerim’den sonra İl Müftüsü M. Ali Öztürkçü,yaptığı konuşmada Ramazan ayının önemine dikkat çekti. İl Müftüsü Öztürkçü’den sonra yoğun ilgi gördüğü çocuklarla birlikte sahneye çıkan Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ise tüm hemşerilerini Ramazan akşamlarında Teravih Namazından sonra gerçekleştirilecek olan programlara davet ederek, “Bu güzel gecelerde özellikle ülkemizin, ilimizin huzuru için dualarınız istirham ediyorum. Hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Huzur İlahi Gurubu birbirinden güzel ilahiler seslendirdi.

 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha