Özel Güvenlik Personellerinden oluşan 100 kişi ellerinde Türk bayrakları ile Adıyaman Askerlik Şubesi önüne geldi.

Bir süre burada slogan atan güvenlik personelleri, gönüllü askerlik yapmak istediklerini belirterek, Mehmetçiğe para bağışı ve aldıkları koçu bahçede keserek destek olmak istediler.
Toplanan Özel Güvenlik Personelleri adına açıklamada bulunan Güvenlik Şefi İbrahim Halil Parlak,"Şehit olan güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyoruz. Yaralı güvenlik güçlerimize en kısa zamanda acil şifalar diliyoruz. Terör örgütleri hem ülkemizi hem dünya barışını tehdit eden, suçsuz, günahsız insanları, çocuk, yaşlı, genç, kadın, erkek demeden hedef alan, insanlıktan nasibini almamış gruplardır. Komşumuz olan Suriye'de iç çekişmelerden ve otorite boşluğundan yararlanan PKK, PYD, YPG, IŞİD ve benzeri isim altında aynı zamanda işgal ettikleri topraklardaki Kürtleri, Türkmenleri Arapları ve diğer halklara zulüm eder hale geldi. Bu kaygılar nedeniyle Türk Silahlı Kuvvetleri 20 Ocak 2018'de bugün itibariyle 48 gündür hem karadan hemde havadan Suriye sınırında teröristlere bir operasyon başlatmıştır. Afri'ne kadar girip bu bölgede oluşturulmak istenen terör koridoruna darbe vuracak olan bu operasyonda kahraman Mehmetçiklerimiz vatanımızın bölünmez bütünlüğü için çalışmaktadır. Çanakkale'de Kurtuluş savaşında Kıbrıs Barış harekatında ve Fırat Kalkan operasyonunda destan yazan Mehmetçiklerimiz şimdide destan yazmaktadır. Öyle bir destan ki Amerika, Almanya, Fransa, İtalya, Belçika, İsrail, Rus, FETÖ ihanet şebekesi ve daha nice şer odakları bu haddini aşan terör örgütlerine silah, mayın ve her türlü mühimmatı peşkeş çekerek sözde demokrasi bahseder şer odaklarını kınıyoruz"dedi.

"Teröristlere karşı tek bir sivilin bile burnu kanamaması uğruna kendi canından vaz gecen Mehmetlerin destanıdır" diyen Parlak, şunları kaydetti:

"Kahraman güvenlik güçlerimiz yine zulme teröre dur diyerek vatanın ve milletinin bölünmez bütünlüğünü her türlü şer odaklarında koruyorlar. Allah bu operasyonda görev alan tüm güvenlik güçlerimize güç kuvvet versin, en kısa zamanda zafere ulaştırsın inşallah."
Yapılan açıklamanın ardından kapıda kalabalığı karşılayan Askerlik Şubesi Başkanı Albay Davut Kulalar'a plaket veren güvenlik personelleri, daha sonra birlikte getirdikleri dilekçeleri vererek, askerliğe başvuruda bulundular. Personelleri getirdikleri koçu keserek Mehmetçiğe bağışladılar.

 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha