8 Aralık 2004 tarihinde  Yayın Hayatına Başlayan Güne Bakış Gazetesi Sahibi Mustafa Yücekaya, 16. kuruluş yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, “Gazetemiz, 8 Aralık 2004 tarihinde yayına başladı. Gazetemizin okura ulaştığı ilk günkü heyecanımızı bugün de muhafaza ediyoruz. Okur gazetesi olma yolunda önemli bir merhale kat ettiğimizi, okurun güvenini kazandığımızı ve gazetemizle tanışan herkesin farklılığı gördüğü bir gazetenin Adıyaman’a kazandırılmasından mutluyum.” dedi.

-"GÜNDEM OLACAK BİR ÇOK HABERİN ALTINA İMZA ATMIŞTIR"

Yücekaya, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Güne Bakış Gazetemizin yayına başladığı ilk günden bugüne dek gazeteye emeği geçen ve halen farklı yerlerde mesleği icra eden arkadaşlarımızın da olduğunu düşündüğümüzde, Güne Bakış Gazetesi, aynı zamanda bir okul görevini de gördüğünü düşünebiliriz. İlk günden bu yana, gazetemize emek veren ve bir birinden değerli tüm arkadaşlarımıza minnet ve şükranlarımızı sunuyor, mizanpajından, dağıtımına kadar emeği geçen tüm arkadaşlarımızı da tebrik ediyoruz.

Güne Bakış Gazetesi sadece Adıyaman’da değil, Ulusal medya ve televizyonlarda da gündem olacak birçok haberin altına imzasını atmıştır. Adıyaman’da bugüne kadar birçok hizmetin zamanından çok daha önce yapılmasına vesile olan gazetemiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da halkımızın daha güzel şartlarda yaşaması ve bekledikleri hizmetlere bir an önce kavuşması için elinden geleni yapacaktır."

-"HALKIMIZIN GÜR SESİ VE EN TİZ ÇIĞLIĞIDIR"

Yücekaya, "Güne Bakış Gazetesi ne gazete sahiplerinin, ne çalışanlarının, ne de kurum veya kuruluşlarındır; Güne Bakış Gazetesi, bu kentin gerçek sahipleri olan halkımızın gür sesi ve en tiz çığlığıdır.

Yerel gazetelerin demokrasinin yerleşmesinde önemli bir görevi olduğunu düşünerek, başladığımız mesleğimizde, aynı düşünceyi sürdürüyoruz. Basın ne kadar özgür olursa, demokrasinin de o derece yerleşeceğine olan inancımızla, nice 16 yıllarda görüşmek üzere tüm Güne Bakış ailesi adına okurlarımıza selam ve saygılarımızı sunuyoruz."dedi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha