Gülümseyen Baret Derneği tarafından Adıyaman, Şanlıurfa, Erzurum ve Diyarbakır olmak üzere 6 ilde maddi durumu yetersiz olan 453 çocuğa bayramlık elbise hediye edildi.

İnşaat Mühendisliği yapan Yaren Yıldırım, 6 yıl önce bir çocuğun, 'Biz bayramlarda hiç şeker almadık çünkü bize gelen kimse yoktu' sözünden etkilenerek kurduğu Gülümseyen Baret Derneği ile ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalışmayı sürdürüyor.

Gülümseyen Baret Derneği Başkanı Yaren Yıldırım, yaptığı açıklamada, "Pandemi sürecinde olmamıza rağmen bu bayramda çocukların gözlerinde azıcık da olsa mutluluğu yerleştirmek bizim için yapılması gereken en güzel şeydi. Adıyaman, Şanlıurfa, Erzurum ve Diyarbakır illerinde 453 çocuğa bayramlıklar verilip bir kez daha mutluluğu doruk noktada yaşadık. Özellikle bu sefer ki ziyaretimizde köydeki yaşlılarımızı dinleyip onları bu pandemi sürecinde biraz olsun rahatlatmaktı amacımız ve gayet keyifli güzel anlar yaşadık. Gönüllülerimiz aracılığıyla güzel bir şekilde tamamladık."şeklinde ifade etti.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha