Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleştirilen törende Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Seyit Temir, Prof. Dr. Hasan Solmaz, Genel Sekreter Yardımcısı Yusuf Korkmaz ve Üniversite Personel Daire Başkanı Celal Gür de hazır bulundu.

Tebrik belgelerini Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü’nün elinden alan Üniversite çalışanlarının oldukça mutlu oldukları gözlendi.

Belge töreninde konuşan Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, yaşanan gelişmede emeği geçen hükümet yetkililerine teşekkür ederek, “696 sayılı KHK ile müzmin bir sorun olan taşeron meselesi tamamen çözülmüştür. Buna vesile olan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım olmak üzere hükûmetimize teşekkür ediyoruz. Bugün burada 264 kardeşimiz sürekli işçi kadrosuna geçmenin mutluluğunu yaşıyor. Çalışanlarımızın işlerini hakkıyla, layıkıyla, en iyi şekilde yapmaya devam edeceklerinden şüphem yok. Ben bu vesileyle kadroya geçen işçi kardeşlerimizi tebrik ediyor, hayırlı olsun diyor, işlerinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha