Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, toplantıya katılan meclis üyelerine teşekkür ederek toplantının hayırlara vesile olmasını diledi.

Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Şubat ayı meclis toplantısına davetleri üzerine katılan Kaymakam Murat Zadeleroğlu’na da katılımından dolayı teşekkür ederek toplantıda şunları söyledi:

“İlçemize verdiğiniz gayretli çalışmalar için teşekkür ediyorum. Çok önemli meziyetlerinizden birisi de engin gönlünüz ve mütevazi yapınız. Vatandaşa dostça davranışınız. Kendinizi gerçekten de bir Gölbaşılı hissederek çalışmanız. Biz de bundan dolayı belediye meclisimiz adına, belediye meclis üyemiz Veysel Bey’in yaptığı, çalışmanız esnasında çekilmiş bu fotoğrafınızı çerçeveleterek takdim etmek istiyorum. Çalışmalarınızda da belediye olarak desteklerimiz her zaman sürecektir.”

Kaymakam Murat Zadeleroğlu’da  kendisine takdim edilen fotoğraf takdimi için teşekkür ederek kendisini ilk göreve başladığı günden itibaren Gölbaşılı olarak gördüğünü ve bu yüzden çalışmalarında her zaman özverili olduğunu söyledi.  

Belediye Yazı İşleri Müdürü Halis Kısakara, konuşmalardan sonra gündem maddelerini okudu.

Gündem maddelerinin okunmasının ardından maddeler oylamaya geçildi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha