Adıyamanlılar Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi ve Yeni Dünya Vakfı Başkanı Mahmut Göksu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Maarif Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi ve Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ajansı Körfez Ülkeler Başkanı Dr. Mustafa Göksu, Adıyamanlılar Vakfı Başkan Yardımcısı İşadamı Hasan Hüseyin Göksu ve Av. Dr. Ali Göksu kardeşler taziyeleri kabul etti.
Çok sayıda siyasi,bürokrat,iş adamı,gazeteci ve sevenleri Göksu ailesine taziye dileklerini iletmek için Bağcılar'da bulunan Adıyamanlılar Vakfı'nın genel merkezine akın etti. Taziyelerini iletmek için gelenler uzun kuyruklar oluşturdu.
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Eski Başbakan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Mevcut ve Eski Bakanlar, Bakan yardımcıları, Milletvekilleri, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Belediye başkanları ve birçok sevenler Adıyamanlılar Vakfı'na gelerek Göksu ailesine başsağlığı dileklerini iletti.
Göksu kardeşler, kendilerine taziye dileklerini ileten herkese teşekkürlerini iletti.
Bir süredir Bağcılar Medipol Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören 86 yaşındaki Fatma Göksu, 7 Ocak 2020 tarihinde hayatını kaybetmiş, Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde son yolculuğuna uğurlanmıştı.
Kaynak : PHA
Kaynak: pha