Adıyaman Esnaf Odalar Birliği Toplantı salonunda düzenlenen ve tek liste halinde yapılan kongrede eski başkan Osman Atlamaz’ın yerine Mehmet Volkan Alpaslan seçildi.

Kongrede elektrikçilerin ve derneğin hizmetleriyle ilgili konuşan Alpaslan, elektrikçilik mesleğinin hassas bir meslek olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Dernek çatısı altında yönetim kurulu üyelerimizle  birlikte gerek mesleki konularda gerekse de meslektaşlarımızın sorunları konusunda elimizden geleni yapacağız. Derneğimizin şimdiye kadar yapmış olduğu çalışmalar neticesinde kaliteli iş yapar hale geldik inşallah yeni dönemde de aynı şekilde hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Bana destek olan meslektaşlarımıza teşekkür eder, kongremizin ilimize ve ülkemize hayırlara vesile olsun inşallah” 

Kongre’de başkanlığa Volkan Mehmet Volkan Alpaslan seçilirken, yönetim kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu:

"Celal Gürbüz, Habip Şahin, Şahin İpekçi, Abdurrahman Yetiş, Necmettin Karakuş, Mustafa Saftürk, İsmet Demir, Yönetim kurulu yedek üyeliklerine ise; Nazif Yalçın, Hacı Bilgiç, Cengiz Ölmez, Mehmet Bilgiç, Kerem Işık, Mehmet Taşmaz, İbrahim Gürbüz ve Ahmet Atlamaz"

Kaynak : PHA
Kaynak: pha