İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Can Erdoğan, çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, Adıyaman merkez ve ilçelere bağlı köylerde farklı amaçlarda kullanılmak üzere modern bir görünüme sahip program salonları yapmaya devam ettiklerini kaydetti.

Köylerin birçoğunda mevcut olan bu salonların gerek taziyelerde, gerek düğünlerde, gerekse de farklı etkinliklerde kullanılmak üzere tam donanımlı bir biçimde yapıldığını ifade eden Erdoğan, şöyle devam etti:

"Önümüzde ki süreçte ise hedefimiz bu salonlarının olmadığı köylerimizde de bu projeyi gerçekleştirmek olacaktır. Amacımız halkımıza verimli bir biçimde iyi hizmet sunmaktır. Bu güzel hizmetlerin hemşehrilerimize sunulmasında başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ve her zaman destekleriyle yanımızda olan AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanımız ve Adıyaman Milletvekilimiz Ahmet Aydın'a, Valimiz Aykut Pekmez'e, Adıyaman Milletvekillerimiz İbrahim Halil Fırat'a, Muhammed Fatih Toprak'a ve Yakup Taş'a, AK Parti İl Başkanımız Mehmet Dağtekin ve teşkilâtımıza, karar organımız olan il genel meclisi üyelerimize, sevk ve idareden sorumlu İl Özel İdare Genel Sekreterimiz Sami Işık'a ve ekibine teşekkür ediyorum."

Kaynak : PHA
Kaynak: pha