Adıyaman Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fehmi Çelik, mesajında, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Ramazan ayının manevi ikliminden ayrılışın hüznünü, Ramazan Bayramına kavuşmanın sevincini yaşıyoruz."dedi.

Kovid-19 pandemi süreci sebebi ile bir araya gelemeden ancak gönüllerin bir arada olduğu bir Ramazan Bayramının idrak edİldiğini belirterek, şöyle devam etti:

"Milli birlik ve beraberliğimizin temel yapı taşlarından olan bayramlarımız, kültürümüzün, gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasında da önemli yer tutmaktadır. Ramazan Bayramı manevi ikliminde sevgi, saygı bağlarımızın güçlendiği, toplumsal bütünlüğümüzün ebedileştiği bir anlayışı ifade etmektedir. Bayram sevinçtir, mutluluktur. Hayatı sekinet ve huzura dönüştüren, sevgi ve kardeşlik bağlarımızı güçlendiren özel ve güzel günlerdir. Bu müstesna günlerin, sevinç ve mutluluklarımızı paylaşarak artırmamıza, milli ve manevi birliğimizin en üst seviyede yaşanmasına, dostluklarımızın tazelenmesine vesile olmasını diliyorum.Bu duygu ve düşüncelerle; aziz milletimizin, İslam dünyasının bayramını tebrik ediyor, bayramın tüm gönüllere, hanelere, ülkemize ve İslam dünyasına huzur, saadet, selamet getirmesini diliyorum."

Kaynak : PHA
Kaynak: pha