Sincik ilçesinde meydana gelen hain saldırıda ağır yaralanarak Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan polis memuru Taha Uluçay’ın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olması tüm ülkeyi yasa boğdu.

Şehit polis memuru Uluçay için başsağlığı mesajı yayımlayan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, tüm millete başsağlığı diledi.

Belediye Başkanı Kılınç, yayımladığı mesajda, şunları kaydetti:

"PKK bölücü terör örgütü mensuplarınca, Sincik ilçesinde kahraman polislerimize yönelik gerçekleştirilen hain saldırıda şehit düşen Polis Memurumuz Taha Uluçay’a Allah’tan rahmet; kederli ailesine, Emniyet teşkilatımıza, Adıyamanlı hemşerilerime ve Türk milletine başsağlığı diliyorum. Tarihi boyunca sınırları içerisinde teröre izin vermeyen Adıyaman halkı, ülkemizin birlik ve bütünlüğüne kasteden bölücü terör örgütünün ilimiz sınırları içerisinde gerçekleştirdiği bu saldırıya da kayıtsız kalmayarak tepkisini en hiddetli şekilde ortaya koymuştur. Saldırı sonucunda Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan şehidimizin tedavi gördüğü süre boyunca ihtiyaç duyduğu kanı temin etmek için hastaneye akın eden Adıyamanlı hemşerilerimize minnet duygularımı iletmek istiyorum. Allah’ın izniyle bölücü terör örgütü mensupları emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaktır. Milletimizin birliği için her zaman örnek teşkil eden Adıyamanlı hemşerilerime teröre karşı gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ediyor, bir kez daha şehidimize Allah’tan rahmet, milletimize ve yakınlarına başsağlığı diliyorum."

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha