Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz ile birlikte Adıyaman Demokrasi İlkokulunu ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet edip, önerilerini dinledi.

İlk olarak okul müdürü Mahmut Yılmaz ve okul yönetimiyle bir araya gelen Başkan Kılınç, okulun genel yapısı ve eksikleri konusunda bilgiler aldı.

Daha sonra beraberindeki heyet ile birlikte sınıfları gezen Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Okullarının eksikleri konusunda Başkan Kılınç’tan taleplerde bulunan öğrenciler, kendilerini ziyaret ettiği için Belediye Başkanı Süleyman Kılınç’a ve Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz’e teşekkür etti.

Öğrencilerin taleplerini dinleyen Başkan Kılınç ise Adıyaman Belediyesi olarak eğitime çok önem verdiklerini ve bunun için ellerinden gelen desteği vereceklerini dile getirdi. Ziyaret sonunda Başkan Kılınç, Adıyaman Belediyesi tarafından hazırlanan kırtasiye malzemelerini, Milli Eğitim Müdürü Alagöz’le birlikte öğrencilere dağıtarak, başarılar diledi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha