Adıyaman’da eğitim kalitesinin artması için okullardan gelen her makul talebe ivedi şekilde cevap veren, öğrencilerin geleceğe daha sağlam adımlarla yürümesi için de her fırsatta onlarla bir araya gelip deneyimlerini paylaşan Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’ya, en anlamlı plaketlerinden birisi takdim edildi.
Adıyaman Fen Lisesi Müdürü Muhterem Aytekin ve Müdür Yardımcısı Abdullah Turhan, Belediye Başkanı Kutlu’yu ziyaret ederek eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan okul müdürü Aytekin, “Başkanımız eğitime çok önem veren, eğitim söz konusu olunca tüm imkanları sonuna kadar kullanan birisi. Fen Lisesi olarak okulumuzla ilgili ilettiğimiz tüm ihtiyaçlarımıza olumlu yanıt veren Başkanımıza teşekkür etmek için bugün bu ziyareti gerçekleştirdik. Okulların fiziki olarak birçok ihtiyacını karşılayan Başkanımız son olarak öğrencilerimiz tarafından üzerinde çalışılan ‘3D Eğitim Teknolojisi’ projesinin yazılım ve ekipmanlarının alınması için Adıyaman Belediyesi adına 50 bin TL nakdi yardımda bulunmuştu. Bizim için oldukça önemli olan bu destekten dolayı başkanımıza teşekkür plaketi takdim etmek istedik” diye konuştu.
Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, misafirlerine teşekkür etti. Adıyaman Belediyesi olarak eğitime önem verdiklerini belirten Başkan Kutlu, desteklerinin bundan sonrada süreceğini müjdeledi.
F. Hüsrev Kutlu’nun göreve gelmesinden sonra eğitim kurumlarından gelen taleplere anında cevap veren Adıyaman Belediyesi, sadece 2017-2018eğitim yılı içerisinde kendisine gelen talepler doğrultusunda 18 okulun bahçesini asfaltlayıp, 15 okulda 8 bin 52 metrekare kilitli taş, bin 147 metre bordür taşı döşedi.69 okula da 300 adet bank monte edip, 259 adet çöp kovası dağıtan Adıyaman Belediyesi yine bilimsel çalışmalara yaptığı nakdi yardımlarla da dikkat çekti.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha