Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bayramın başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam dünyasına barışve huzur getirmesini diledi.

Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Kurban Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Mesajında; Bayramların, insanları birbirine yakınlaştıran ve toplumsal barışı pekiştiren çok anlamlı günler olduğunu belirten Başkan Kutlu,bu Kurban Bayramı’nın da birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesi dileğinde bulundu.
Belediye Başkanı Kutlu mesajında şunları dile getirdi: “Barışa ve kardeşliğe, birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde eriştiğimiz Kurban Bayramı’nın tüm dünyada huzur ve barışın oluşması için bir vesile olmasını diliyorum.Yanı başımızdaki Suriye’de yaşanan zulümlerden kaçarak ülkemize ve ilimize sığınan Suriyeli kardeşlerimize, kendi yoksul ve kimsesiz vatandaşımıza sahip çıkarak, Kurban Bayramını hakkıyla eda etmeliyiz. Çünkü İslam inancına göre; Dargınların barıştığı, dayanışma duygularının yoğunlaştığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği bu müstesna günlerle ancak ümmet ve millet bir olur. Bu vesileyle bütün hemşehrilerimin ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutlar, bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini dilerim.”

 

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber