Adıyaman’ın daha yaşanabilir bir kent olması için yapılacak olan önemli çalışmaları önce kamuoyuyla paylaşan ve ilgili kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle istişare ederek çözüme kavuşturan Adıyaman Belediyesi yetkilileri, geçtiğimiz aylarda Belediye Meclisi tarafından onaylanarak askıya çıkarılan Yeni İmar Yasası ile ilgili de ilgili kesimlerden görüş almaya devam ediyor.

Yeni İmar Planı'ndan Adıyaman’ın daha iyi yararlanabilmesi için ilde faaliyet gösteren şehi planlamacılarıyla bir araya gelen Kutlu, amaçlarının yeni planın şehrin gelişimine en faydalı şekilde olmasını sağlamak olduğunu dile getirdi.

"EL BİRLİĞİYLE ŞEHRİ DAHA İLERİYE GÖTÜRMEK İSTİYORUZ"

TMMOB Şehir Plancılar Odası Adıyaman Temsilciliği üyesi olan şehir planlamacılarıyla belediye binasında bir araya gelen Kutlu’ya, Başkan Yardımcısı Ahmet Vechi Yüksek de eşlik etti. Toplantıda, askıya çıkarılan yeni revizyon ve ilave imar planı hakkında önerilerini dinledikleri üyelere Yeni İmar Planı hakkında düşüncelerini aktaran Başkan Kutlu, el birliğiyle şehri daha ileriye götürmek istediklerini ve bu toplantıyı da bu nedenle gerçekleştirdiklerini söyledi.

Başkan Kutlu toplantı sonunda destek sunan şehir planlamacılarına teşekkür etti.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha