ATSO Başkanı Mustafa Uslu’ya nezaket ziyaretinde bulunan GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, Adıyaman’ın çıkarılacak olan bölgesel ve sektörel teşvik yasalarıyla daha iyi yerlere gelebileceğini söyledi.

Kıymaz, “Adıyaman çıkarılan teşvik yasalarıyla iyi bir yere geldi. Tekstilde önemli oranda üretim yapan bir kent olmamızın yanında bugün Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Ticaret ve Sanayi Odamız, Sayın Valimiz ve siyasilerimizin desteğiyle kuruldu. Mermerden daha çok gelir elde etmemiz açısından bu OSB önemlidir.Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası’nın bulunduğu yer herkes tarafından bilinmektedir. Geniş vizyonuyla Odaya hizmet veren Oda Başkanı Mustafa Uslu benim uzun yıllar hukukumun olduğu Adıyaman’a severek hizmet veren bir işadamı. Bugüne kadar Oda ve Adıyaman için yaptıkları ortada. Ben GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı olarak kendisine teşekkür ediyorum.Adıyaman’da bir eksiklik olarak görülen alışveriş merkezi şehrimiz için faydalı bir yatırımdır. İçinde sinema salonu, oyun salonları, eğlence salonları, mağazalar gibi birçok tesisi bir arada bulabileceğimiz bu mekan Adıyaman’da büyük bir boşluğu dolduracaktır.Çalışmalarında kendisine başarılar diliyorum. GAP Gazeteciler Birliği olarak Ticaret ve Sanayi Odasının bölgeye kazandırmaya çalıştığı yatırımlara sonuna kadar destek vereceğiz. Adıyaman’a yapılacak her yatırım bizi de mutlu eder. Yapılacak her türlü yatırımın destekçisiyiz”dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ATSO Başkanı Mustafa Uslu, Adıyaman için çalışmaya devam edeceklerini belirterek, ziyaret nedeniyle GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz’a teşekkür etti.

Kente hizmet için dayanışma içerisinde olmak gerektiğine dikkati çeken Uslu, şöyle devam etti:

“Bu memlekete güzel şeyler yapabilmek için birlikte çalışmamızı sürdüreceğiz. Basın, günümüzde önemli bir güçtür. Basınında kendine düşen asli görevleri vardır. Basının en önemli görevi memleketteki olup bitenleri kamuoyuna aktarmaktır. Tabi bu görev, ilkeli, seviyeli ve düzgün bir şekilde yapıldığı zaman toplumuzda daha çok rağbet görüyor. Basın, insanların sesi ve kulağıdır. İlimize yakışır şekilde hep birlikte sorunları ortaya koymamız gerekir ve çözüm noktasında da birlikte olmamız gerekmektedir. İşte bu anlayışla çalışmamız gerekiyor”

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha