Şehrin temizliğine büyük önem veren Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Temizlik İşleri Müdürlüğü personelini sahada ziyaret ederek, kolaylıklar diledi.
 
Personeli, gayretli çalışmalarından dolayı tebrik edip, şehrin temizliğine verdikleri öneme dikkat çeken Başkan Kılınç, “Temizlik konusunda, disiplinden taviz vermeden elimizi taşın altına koymalıyız.” dedi.
 
Göreve geldikleri günden bu yana Adıyamanlı hemşerilerine her anlamda hizmetin en kalitelisini sunmaya çalıştıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Kılınç, “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yanaşehrimizin temizliği üzerinde hassasiyetle durduk, durmaya da devam edeceğiz. Bu anlamda büyük gayret sarf eden temizlik personelimizi sahada ziyaret ederek kolaylıklar diledik. Şehrimizi daha güzel ve yaşanabilir bir il haline getirebilmek için el birliğiyle çalışmalıyız. Bunun baş mimarlarından olan ve gece gündüz demeden çalışan mesai arkadaşlarımızdan,işlerinin sorumluluğunu yerine getirmelerini istedik. Çünkü bu kentte yaşayan her bir birey, hizmetin en kalitelisini hak ediyor.” diye konuştu.
Kaynak : PHA
Kaynak: pha