Kent Konseyi Başkanı H. Sinan Temel ve yürütüme kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette hayırlı olsun ve başarı dileklerini paylaşan Başkan Kılınç herkesin kazanacağı formüller üzerinde çalışılması gerektiğini ifade ederek şöyle dedi:
“Yürütme kurulu görevine yeni seçilen arkadaşlarımı tebrik ediyor, hayırlı ve başarılı çalışmalara vesile olmasını diliyorum. Kent Konseyinin yabancısı değilim, dolayısıyla birlikte güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Bu memleket hepimizin, herkesin kazanacağı formüller üzerinde çalışmamız gerekiyor. Bu manada kim ne katkı sunmak istiyorsa kapımız her zaman açıktır. Birbirimize destek olmamız gerekiyor. Fikirlerimizle, projelerimizle, önerilerimizle katkı sunmamız lazım. Kurumsallaşma kültürüne sahip olmamız lazım. Yürütme kurulu olarak güçlü ve kaliteli bir ekip kurmuşsunuz, güzel çalışmalar yapacağınıza inanıyorum. Göreve yeni seçilen Başkan Sinan Temel ve yürütme kurulu üyesi arkadaşlarımı tekrar tebrik ediyor, hayırlı olsun diyor ve başarılar diliyorum."
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kent Konseyi Başkanı Sinan Temel ise şunları söyledi:
“Genel kurulun hemen ertesinde de bizleri telefonla arayarak tebrik eden Sayın Başkanımıza bu nazik ziyaretinden dolayı şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Temennilerine yürekten katılıyoruz. Bizleri bir araya getiren tek derdimiz var, o da Adıyaman. Güçlü, alanlarında uzman ve yetkin bir ekibimiz var. Bizler üzerimize düşeni fazlasıyla yapmaya ahdetmiş bir ekibiz. Sayın başkanımız kent konseyinin yabancısı değil, bu bizim için artı bir avantajdır. Her zaman desteğini yanımızda hissetmek istiyoruz. Birlikte güzel işler ve kentimizin faydasına çalışmalar yapacağımıza yürekten inanıyorum. Memleketimizin hayrına olan işlerde her zaman yanında olacağımızı özellikle ifade etmek istiyorum. Sayın başkanımıza ziyaretlerinden dolayı tekrar teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.
Ziyaret karşılık iyi dilek temennileri ile sona erdi.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha