Adıyaman Belediyesi Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) Yaşlılar Komisyonu tarafından rutin olarak yapılan yaşlı ziyaretlerinin sonuncusuna katılan Başkan Kılınç, 102 yaşında olan ve ailesiyle birlikte yaşayan Fatma Yalçin’i ziyaret ederek halini ve hatırını sordu.
 
Başkan Kılınç, "Toplumun en kıymetli hazineleri, bilgi, birikim ve tecrübeleriyle bizlere ışık olan değerli büyüklerimize gereken saygıyı göstermek hepimizin asli görevidir." dedi.
 
Ziyarette Fatma teyzeyle bir süre sohbet eden Başkan Kılıç, "102 yaşındaki Fatma Yalçin teyzemizi ziyaret ettik. Yaşlılarımız için yapacağımız her güzel iş, hem vicdani hem de insani sorumluluklarımızı yerine getirmek için bizlere sunulmuş fırsatlardır. Bu ziyaret vesilesiyle, bizleri bu yaşımıza kadar yetiştirip, geleceğe hazırlayan, tecrübelerinden fazlasıyla hissedar olduğumuz tüm büyüklerimizin ellerinden öpüyor ve huzurlu günler geçirmelerini diliyorum."şeklinde konuştu.
 
Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ın kendisini ziyaret etmesinden dolayı oldukça mutlu olduğunu söyleyen Fatma Yalçin ise Başkan Kılınç’la bir süre sohbet ederek eskilerden bahsetti.
Kaynak : PHA
Kaynak: pha