Şehrin en ücra köşesine kadar hizmet götürebilmek için çalışmalarına ara vermeden devam eden Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Yeşilyurt Mahallesi’nin sorunlarını mahalle sakinlerinden dinledi.
Yeşilyurt Mahallesi Muhtarı Celalettin Can ile mahalle sakinlerini makamında ağırlayan Başkan Kılınç, muhtardan ve mahalle sakinlerinden mahallelerinin sorunları hakkında bilgi aldı.
Yeşilyurt Mahallesi sakinlerini dinleyen Başkan Kılınç, Adıyaman Belediyesi olarak hizmeti şehrin en ücra köşesine kadar götürmeyi hedeflediklerini dile getirerek, Yeşilyurt Mahallesi’nin sorunlarını da en kısa sürede çözmeye çalışacaklarını söyledi. Başkan Kılınç konuşmasının devamında, “Bizleri ziyaret ederek mahallelerinin sorunlarını dile getiren Yeşilyurt Mahalle Muhtarımızı ve mahalle sakinlerimizi ağırladık. Onlardan mahallelerinin sorunlarını dinledik. İnşallah söz konusu sorunları en kısa sürede çözerek, vatandaşlarımızın sıkıntılarını ortadan kaldıracağız” diye konuştu.
Mahalle Muhtarı Can ise yaptığı konuşmada, kendilerini kabul ederek sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Süleyman Kılınç’a teşekkür etti.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha