Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Yaman Medya Grubu’nu ziyaret etti.
Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç'ı ve beraberindeki Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü İskender Korkut’u Yaman Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim İnan, Yaman Medya Grubu bünyesinde bulunan Perre Haber Ajansı’nın Haber Müdürü Mahir Alan ile çalışanlar karşıladı.
Ziyarette konuşan Başkan Kılınç, bölgede aktif olarak görev yapanların ve böylesine önemli, kutsal bir görevi yürütmenin yanı sıra Adıyaman'da başlayarak bölgeye yayılan Yaman Medya Grup bünyesindeki Perre Haber Ajansı’nı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ederek, başarılar diledi.
Başkan Kılınç, Yaman Medya Grubunun elde ettiği başarıların basın camiası adına sevindirici olduğunu da sözlerine ekleyerek, “Oldukça kurumsal bir yapıda hizmetlerini sürdüren Yaman Medya Grubu çok güzel işlere imza atıyor. Başarılarının artarak devam edeceğinden şüphem yok” diye konuştu.
Yaman Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim İnan ise nazik ziyaretinden ötürü Başkan Kılınç’a ve beraberindeki Adıyaman Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler müdürü İskender Korkut’a teşekkür ederek, Yaman Medya Grup bünyesinde bulunan faaliyetlerle ilgili bilgi verdi.
Başkan Kılınç, daha sonra Perre Haber Ajansı Haber Müdürü Mahir Alan'ın sorularını yanıtlayarak çalışmalar hakkında bilgi veridi.
Başkan Kılınç, daha sonra Yaman Medya Grup bünyesinde bulunan çalışanlarla fotoğraf çektirerek ayrıldı.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha