Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Adıyaman’da sokak hayvanları için birçok önemli çalışmaya imza atan Pati Yaman Grubu tarafından başlatılan sosyal sorumluluk projesine destek verdi. Kış mevsiminde aç kalan sokak hayvanlarına mama almak ve yaralı sokak hayvanlarının tedavisini gerçekleştirmek amacıyla grup üyeleri tarafından başlatılan ‘Gözleme Yapma ve Satma Etkinliği’ni ziyaret eden Başkan Kılınç, hayvan severlerle sohbet etti.

Çok sayıda hayvan severlerin katıldığı etkinlikte konuşan Başkan Kılınç, şunları söyledi:

"Adıyaman Belediyesi olarak sokak hayvanlarına yönelik projelere ekstra hassasiyet gösteriyoruz. Çünkü biliyoruz ki sokak hayvanları hayatımızın bir parçası. Bundan dolayı sessiz dostlarımızla bağımızı daha da güçlendirmemiz gerek. Bu anlamda böyle anlamlı bir organizasyonu hayata geçiren Pati Yaman Grubu üyelerine teşekkür ediyorum.”

Grup üyeleri de ziyaretle ilgili yaptıkları değerlendirmede, “Her zaman yanımızda olan ve sokak hayvanlarına yönelik uygulamaları ile takdir ettiğimiz değerli başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha