Adıyaman Belediyesi tarafından tarihi Oturakçı Pazarı’nda gerçekleştirilmesi planlanan restorasyon çalışmaları için iş yeri sahipleri ve esnaflarla bir kez daha bir araya gelen Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, projenin hayata geçirilmesiyle Oturakçı Pazarı’nın cazibe merkezi haline geleceğini söyledi.
Oturakçı Pazarı içerisinde bulunan tarihi Hısn-ı Mansur Çay Ocağında gerçekleştirilen toplantıda esnaf ve işyeri sahipleriyle fikir alışverişinde bulunan Başkan Kılınç, “Turizm cazibe merkezi olacak Oturakçı Pazarı inşaatı için işyeri sahipleri ve esnaflarla bir kez daha bir araya geldik. Adıyaman’ın en güzel turizm noktalarından birisi olacağına inandığımız Oturakçı Pazarı’nın yeni eserlerle kazanç sağlama konusunda önemli bir yere sahip olacağını temenni ediyorum” diye konuştu.
Projeyle ilgili görüşlerini Başkan Kılınç’a bildiren ve akıllarındaki sorulara cevap bulan esnaf ve işyeri sahipleri ise projenin Adıyaman için çok önemli bir yere sahip olduğunu söyleyerek, Başkan Dr. Süleyman Kılınç’a ve emeği geçenlere teşekkür etti.
Başkan Kılınç toplantı sonunda tarihi Oturakçı Pazarı ve Demirci Pazarı esnafını ziyaret ederek, kolaylıklar diledi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha