Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ın her hafta rutin olarak bir mahallede gerçekleştirdiği “Gönül Buluşmalarının” son durağı Kayalık Mahallesi oldu. Mahallenin sorunlarının konuşulduğu, görüş ve önerilerin dinlendiği, sorunların çözümü için yerinde incelemelerin yapıldığı “Gönül Buluşmaları” kapsamında gerçekleştirilen ziyarette mahalle muhtarı Mehmet Abidin Ekinci ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Kılınç’a belediyenin ilgili birim müdürleri de eşlik etti.

Kayalık Mahallesi’ne yaptığı ziyarette konuşan Başkan Kılınç, “Mahalle ziyaretlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Bu kapsamda bu hafta Kayalık Mahallesini ziyaret ederek, vatandaşlarımızla bir araya gelip, incelemelerde bulunduk. Mahalle muhtarımız Mehmet Abidin Ekinci’den mahallenin sorunlarını dinleyip, vatandaşlarımızla hasbihal ettik. Onların istek, şikayet, temenni ve taleplerini dinledikten sonra ilgili arkadaşlarımıza sorunların çözümünün sağlanması için gerekli talimatları verdik” diye konuştu.

Kayalık Mahallesi muhtarı Mehmet Abidin Ekinci ise yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, mahallesi adına Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’a ve ekibine teşekkür etti.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha