Göreve geldiği günden bu yana yaptığı gayretli çalışmalar neticesinde, seçim öncesinde sözünü verdiği tüm projelerin milletvekillerinin de destekleriyle hayata geçirilmesini sağlayan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, hizmeti her noktaya yaymak için personelleriyle bir araya gelip, fikir alış verişinde bulunmaya devam ediyor.
Belediyeciliğin gönül işi olduğunu ve bu gönül işinin de ancak el birliğiyle yapılabileceğini söyleyen Başkan Kılınç, Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan personeller çiğ köfteli sohbetli toplantıda buluştu.
Oldukça samimi geçen toplantıda işçilere hitaben yaptığı konuşmada, altında bulundukları yükün oldukça ağır olduğunu dile getiren Başkan Kılınç, ancak hep birlikte bu yükü omuzlayıp zirveye götürecek güce sahip olduklarına inandığını söyledi. Başkan Kılınç sözlerini şöyle sürdürdü: “Saha da önemli görevler ifa eden, siz değerli personellerimize özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah hep birlikte, Adıyaman halkı adına teslim aldığımız bu hizmet bayrağını daha yükseklere taşıyıp, halkımızın taleplerine cevap vereceğiz.”
Başkan Kılınç konuşmasının sonunda işçilerinde talep ve önerilerini dinledikten sonra hepsine bir kez daha teşekkür edip, işçilerden beklentilerini yineledi.
Gerçekleştirilen programa, Başkan Kılınç’ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Mithat Töken, Fen İşleri Müdürü Z. Abidin Sağlam ve Fen İşleri Müdürlüğü personeli katıldı.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha