Adıyaman’ın güzelliklerinin ve zenginliklerinin tanıtılması amacıyla İstanbul Yenikapı’da gerçekleştirilen ‘Adıyaman Tanıtım Günleri’ dolayısıyla İstanbul’da bulunan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, şehrin geleceği adına önemli ziyaretler gerçekleştirdi.
Göreve geldiği günden bu yana tek gayelerinin Adıyaman’ı her yönüyle kalkındırıp, geliştirmek olduğunu söyleyen Başkan Kılınç, bu hedefi doğrultusunda İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekip Avdagiç ve İTO yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
İstanbul Ticaret Odası’nda gerçekleştirilen ziyarette, İTO Başkanı Şefip Avdagiç ve beraberindeki heyetle bir görüşme gerçekleştiren Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Adıyaman’da istihdamın arttırılması ve yatırımcıların Adıyaman’a yönlendirilmesi konusunda görüş alışverişinde bulunup, destek istedi.
Ziyaret sonunda İTO Başkanı Avdagiç’e ve İTO yönetim kurulu üyelerine, kendilerine gösterdikleri sıcak misafirperverlikten dolayı teşekkür eden Başkan Kılınç, beraberinde getirdiği Adıyaman’a ait ürünleri hediye etti.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha