Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
Keleş Konağında gerçekleşen programda, AK Parti Merkez İlçe Yönetimine, göreve geldiği günden bu yana Adıyaman Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve devam eden hizmetler ve projeler hakkında bilgi veren Başkan Kılınç, el birliğiyle Adıyaman’ı hak ettiği hizmetlere kavuşturacaklarını söyledi.
Yapılan çalışmaları sinevizyon yoluyla görüntülü olarak sunan Başkan Kılınç, toplantı sonunda yaptığı değerlendirmede şunları dile getirdi: “AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış ve kıymetli yönetimiyle bir araya gelerek, belediyemiz tarafından sürdürülen ve planlanan çalışmalar hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdik. Hemşerilerimize hizmetin en iyisini sunmak için teşkilatımızla uyum içerisinde çalışıyoruz. Çünkü biz birlikte aileyiz, birlikte Adıyaman’ız.”
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış ise Adıyaman Belediyesi’nin çalışmalarını takdir ettiklerini belirterek, gayretlerinden dolayı Başkan Kılınç’a teşekkür etti.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha