Adıyaman Belediye Başkanlığı görevindeki ilk yılını doldurmadan birçok önemli projeye imza atıp, Adıyaman’ın en temel sorunlarının çözümü için tüm gayretini ortaya koyan Dr. Süleyman Kılınç, Adıyamanlılara hizmetin en kalitelisini ulaştırmak için personelinden de daha çok gayret ve özveri istedi.
Adıyaman Belediyesi bünyesindeki çeşitli birimlerde çalışan işçilerle rutin olarak bir araya gelerek istişare toplantıları düzenleyen Başkanı Kılınç, son olarak Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (ASKİM) personelini ziyaret ederek, işçilerin sorun ve sıkıntılarını dinleyip, halk odaklı belediyecilikte uymaları gereken konulara dikkat çekti.
Adıyamanlıların daha sağlıklı hizmet alabilmesi için gece gündüz demeden çalışan ASKİM personeline emeklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Kılınç, belediyelerin halka hizmet için var olduğunu söyleyerek başladığı konuşmasında, “Hizmetin en kalitelisine layık olan halkımızın ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılayabilmemiz ve sorunlarını tamamen ortadan kaldırabilmemiz için daha çok gayret göstermeliyiz. Biz, yaşanabilir bir Adıyaman için üzerimize düşeni fazlasıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Sizden de işlerinizi yaparken yüreğinizi, sevginizi ve inancınızı ortaya koymanızı istiyoruz. Ancak bu şekilde işimizi en iyi şekilde ve en ince detayına kadar yapıp, şehrimize gereken değeri veririz” dedi.
Başkan Kılınç daha sonra işçilere söz hakkı vererek, sorunlarını dinledi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha