İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Can Erdoğan, yapımı devam eden sağlık ocaklarının inşaatını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sağlık ocağı inşaat alanlarında inceleme yapan Erdoğan, Adıyaman geneli köylerde devam sağlık çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, yaptığı açıklamada Türkiye'de her alanda olduğu gibi sağlık alanında da gelişmelerin her geçen gün arttığını söyledi.

Türkiye'de ve Adıyaman'da sağlık alanında yaşanan bu gelişmelerin doğrultusunda köylere de bunu yansıtmaya çalıştıklarını kaydeden Erdoğan, şöyle devam etti:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 2002'den bu yana köylerimizinde şehir standartlarında gelişme kaydetmesi için hükümetimiz var gücüyle çalışmaktadır. Bugün köylerimizde şehir merkezlerini aratmayacak donanımda 400 metrekarelik ve standart bir projeye sahip sağlık ocaklarının yapımına devam etmekteyiz. Bugün köylerimizde yapımına devam edilen sağlık ocaklarının inşaat alanında incelemelerde bulunarak, devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldık. Az öncede değindim üzere Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 2002'de iktidara gelen AK Parti Hükümetiyle beraber köylerimizin şehir merkezlerinden farksız bir görünüme kavuşması için çalışmalar devam etmekte. İnanıyoruz ki Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde köylerimiz daha da modern bir görünüm kazanacaktır. Böylesine güzel hizmetlerin ilimizde gerçekleştirilmesinde emeği geçen Hükümetimize, Valimiz Sayın Aykut Pekmez'e, ilimizde gerçekleşen tüm hizmetlerde 7/24 durmadan çaba gösteren Ak Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanımız Sayın Ahmet Aydın'a ve Sayın Milletvekillerimize ilimiz adına teşekkür ederim."

Kaynak : PHA
Kaynak: pha