Konu hakkında açıklamada bulunan Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, “Cenab-ı ALLAH'a hamdolsun ki O’nun yardımı ile secim öncesi halkımıza vaat ettiğimiz 41 projeden “Üreten Şehir” projesini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kapsamda yaptığımız çalışmalar neticesinde gerçekleştirmiş olduğumuz. İstihdam paketimiz İlçemize hayırlı olsun"dedi..

Emre, Kızılay Toplum Merkezi ile belediye arasında gerçekleştirilen anlaşma neticesinde 60 kişinin istihdam edileceği tekstil atölyesinin onayını aldıklarını belirterek, şu ifadelere yer verdi:

"İlçemize ve milletimize hayırlı olsun.Buna ilave olarak bu yıl içerisinde, Besni Belediyesi Rehberlik Eğitim Merkezine, Besni Belediyesi Sosyal Uyum Merkezine ve Besni Belediyesi Çocuk Kreşinde istihdam edilmek üzere atanamamış 40 üniversite mezunu eğitmen kardeşimizin de istihdamını sağlayacağımızı buradan siz kıymetli hemşerilerimle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.

Yine belediyemiz bünyesinde faaliyetini devam ettiren halı atölyemizde 25 hanım kardeşimiz istihdam edilmekteydi. Bu sayıyı da 100 çıkartıyoruz. Bu yıl içerisinde toplamda 225 kişinin istihdamını sağlamış olacağız. Hemşerilerimize seçim öncesi vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmekten mutluluk ve gurur duymaktayız. Başta siz kıymetli hemşerilerimiz olmak üzere, belediye proje ekibimize, belediye meclis üyelerimize, belediye başkan yardımcılarımıza, tüm belediye personelimize ve saydığımız projeleri bizimle beraber yürüten, İpek Yolu Kalkınma Ajansı’na, İşkur İl Müdürlüğü’ne, Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, Halk Eğitim Müdürlüğü’ne, Hayat boyu Öğrenme İl Müdürlüğü’ne ve Sosyal Hizmetler İl ve İlçe Müdürlüğümüze teşekkür ederim. Özellikle bizlere desteklerini esirgemeyen, Kızılay Başkanı Dr.Kerem Kınık beye, Kızılay Toplum Merkezi Genel Müdür Yardımcısı Alper Küçük beye şükranlarımı sunuyorum."

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha