Adıyaman Bir Aralık Ortaokulu öğrencileri tarafından yapılan ve ‘Barış Pınarı Harekâtı’yla alakalı resimlerin yer aldığı resimler sergiye katılanlar tarafından büyük ilgi gördü.

Ortaokulu öğrencilerinden Abdulsamet Özkan, “Bugün Mehmetçiklerimize özellikle dua etmek için geldik buraya birde Barış Pınarı Harekatındaki başarılarını kutluyoruz. Biz Mehmetçiklerimizin her  zaman arkasına duruyoruz, gece uyurken onlara her zaman dua ediyoruz.Her zaman bilsinler ki bir operasyon veya savaş olduğunda biz onların her zaman arkasında olacağız. Bizde vatanı korumak için savaşacağız.” İfadelerini kullandı.

Ortaokulu öğrencilerinden Songül Özkan ise, “Barış Pınarı Harekatına asker ağabeylerimiz gitti, Bu vatanımızın arkasında duran Mehmetçiklerimiz var bizlerde onların her zaman yanındayız bundan hiç şüpheleri bile olmasın ülkemiz için her şey güzel olacak.” dedi

Askeri gazino da düzenlenen resim sergisine İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, Emniyet Müdür Yardımcısı Nuh Tezcan, Milli Eğitim Şube Müdürlerinden Kazım Çoban, Mehmet Altındal, Okul Müdürü Abdullah Yakut, okul öğretmenleri, öğrenciler ve askeri personel katıldı.

Protokol üyeleri askeri gazinoda sergilenen resimleri tek tek gezerek inceledi. Protokol üyeleri, askerlere moral ve motive vermek amacıyla resim sergisi düzenleyen öğrencilere teşekkür etti.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha