Adıyaman Türkav il temsilciliği görevine atanan Yusuf Babar’ın yetki belgesi takdiminde başkanlar tam takım ordaydı

Adıyaman Türkav il temsilciliği görevine genel merkez tarafından atanan Yusuf Babar’ın belge takdiminde MHP il başkanı Hüseyin özgün MHP Merkez ilçe Başkanı Ömer Yıldırım, Ülkü ocakları Başkanı Ali Önat, Kamu-Sen il başkanı Necdet İrfan Tokur , Türk Ocak’ları Başkanı Gökhan Dursun , Ülkü’m işçiler başkanı Mehmet Karba ve Kamu-Sen’e bağlı Federasyonların il Balkanlar’ı hazır bulundu .

Belge takdimini MHP il başkanı Hüseyin Özgün yaparak bir konuşma yaptı.

Özgün konuşmasında: “Türkav Adıyaman İl başkanlığına atanan Yusuf Babar başkanımın MHP İl yönetimi olarak her zaman yanında olacağız, bu görevi layığı ile yapacağından hiç şüphemiz yoktur” dedi.

Adıyaman Türkav il temsilciliği görevine atanan Yusuf Babar ise; “öncelikle şahsıma bu görevi layık gören Genel Başkanım İbrahim Vatansever’e teşekkürlerimi ileterek burada belge takdimi merasiminde bulunan tüm başkanlarıma saygılarımı sevgilerimi sunuyorum. Türkav Türkiye Kamu Çalışanlar Vakfı olarak ülkemiz üzerinde oynan oyunları görerek devletimizin her zaman yanında olacağımızı söylüyoruz. Çünkü Bizim bu ülkeye, bu ülkede kalbi vatan için bayrak için atan tüm vatandaşlarımıza, sözümüz var. Rabbim kalbi bu vatan için, bayrak için atanların yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Editör: Adıyaman Haber