Adıyaman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, olası bir şiddetli yağışa karşın Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan mazgalları temizledi.

Havaların soğumasıyla birlikte rutin çalışmaların yanında kış hazırlıklarını da sürdüren Adıyaman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (ASKİM) ekipleri, olası bir aşırı yağışa karşın Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan yağmur suyu tahliye mazgallarında temizlik çalışması yaptı.
Konu ile ilgili bilgi veren yetkililer, “ASKİM olarak kış öncesi hazırlıklarımıza hız vermiş durumdayız. Bu anlamda iki ekibimiz sadece yağmur suyu hatlarının ızgaraları için çalışıyor. Bunun yanında Temizlik İşleri Müdürlüğümüzden ekiplerle birlikte şehir merkezinde ve şehrin muhtelif yerlerindeki ızgaralarda temizlik çalışmalarını sürdürüyoruz. Bunun sonuncusunu Atatürk Bulvarı üzerindeki yağmur suyu tahliye mazgallarında gerçekleştirdik. Amacımız, şiddetli bir yağmura karşı dağdan gelen yağmur suyununyer altına daha kolay ulaşmasını sağlamak. Vatandaşlarımızın bu yıl kış mevsimini sorunsuz geçirmeleri için elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu.

 

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber